Fenerbahçe dünkü mağlubiyetiyle ligde kümede kalma sınırında dolaşan bir takım statüsünü korudu! Takım ruhsuz ve kötü oynuyor, Hoca formsuz ve oyuncularını motive edemiyor, Başkan ise 65M Avro bulmak için kara kara düşünüyor. Bu kötü duruma rağmen ufakta olsa bir başarı görmek isteyen Taraftar ise depresyona girmiş durumda. O zaman klasik soruyu biz de soralım: Peki ne olacak bu Fener’in hali?

Ligde bitime 5 hafta kaldı. Birkaç galibiyet alıp sezonu bitirmek Fenerbahçe için bir başarı olacaktır. Eğer takımın içinde bulunduğu mali buhranı ve potansiyel transfer yasağınıda düşünürsek gelecek senenin de farklı geçeceğini ümit etmek hayalcilik olacaktır. Ama yinede gelecek sene şampiyonluk veya en azından sıralamada ilk 3 için yapılacak şeyler var:

  1. Takımın başına Süperlig’i tanıyan, büyük takımlarda futbol oynamış, küçük takımlarda Teknik Direktör olarak başarılı olmuş, başarıya aç, çok transfer istemeyen, takımı motive edecek bir Hoca bulunmalı. Benim birinci tercihim Okan Buruk, ikinci tercihim Abdullah Avcı.
  2. 2 kaliteli transfer yapılmalı: 1 stoper ve 1 santrafor.
  3. Mukavelesi biten hiçbir oyuncu ile sözleşme yenilenmemeli.
  4. Talibi çıkan her oyuncu satılmalı.
  5. Tasarruf etmeli ve borçtan sakınmalı.
  6. Geleceği parlak yerli ve yabancı genç oyuncular transfer edilmeli ve onlara şans verilmeli.
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

  • Follow by Email
  • Facebook
  • Twitter