87 gün aradan sonra Süper Lig yeniden başladı. Özlemişiz doğrusu. Hayatımızdaki önemli heyecan ve eğlence kaynağıymış onu anladık.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i sakatlıklar yüzünden ideal olmaktan oldukça uzaktı ama yine de maça etkili ve hızlı başladı. Ozan ilk pozisyonu gole çevirseydi ligde muhtemelen en erken gelen gol rekorunu kıracaktı. Sonrasında ise oyun dengelendi ve sıkıcı bir hale geldi. Ta ki Ozan bence ağır bir kararla atılana dek.

Ama Fenerbahçe 10 kişi kalmasına rağmen yine pozisyon buldu. Rodrigues mutlak golü kaçırdı. O pozisyona Mevlüt girseydi atardı ama o geride kalmıştı. İlk yarının sonunda bir gol daha kaçtı. Gustavo’nun (Müslüm Baba) harika vuruşunu kaleci çıkardı.

İkinci yarı ise farklı başladı. Kayserispor rakibinin 10 kişi kalması ve kümede kalma tehlikesini en fazla hisseden takım olarak hızlı girdi. Golü buldu, goller kaçırdı. Altay harika oynadı.

Derken Vedat, Emre ve Zajc oyuna girdi ve işin rengini değiştirdi. Kaliteli ayaklar kaliteli atakları getirdi. Önce Vedat penaltıdan, hemen ardından Müslüm Baba yaptığı muhteşem vuruşla galibiyeti getirdi.

Birisi diyebilirki Kayserispor o golleri kaçırmasa farklı galib gelirdi. Ben de ona derimki eğer Ozan ağır bir kararla atılmasaydı Kayserispor’un ne kadar şansı olabilirdi.

Sonuçta Fenerbahçe 10 kişi kalmasına rağmen çok iyi mücadele ederek haklı bir galibiyet aldı ve Salı akşamı oynanacak kupa maçı için moral bulmuş oldu.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

  • Follow by Email
  • Facebook
  • Twitter